Een slimme deurbel voor ieder huis

De slimme deurbel. Voorheen een leuke gadget voor de echte smart home liefhebber. Vandaag de dag onmisbaar voor ieder huishouden dat voor veiligheid en comfort kiest. Hellosmart is al jaar en dag vaste leverancier van de slimme deurbel. Zo hebben we deurbellen die via de Wi-Fi of netwerkkabel lopen en deurbellen die draadloos, maar ook mét bedrading bevestigd kunnen worden. Voor de newbies in de wereld van smart home hebben wij een handig starterspakket samengesteld waarmee je snel up and running bent. Want veiligheid en comfort is voor iedereen, ook als je (nog) niet zoveel met slimme technologie hebt. 

Voor iedereen die aan de slag gaat met slimme deurbellen is het belangrijk om te weten dat het alleen is toegestaan om eigen terrein te filmen. Het is dus niet toegestaan om bij de buren te gluren met jouw slimme deurbel. Dit is inbreuk op de privacy wetgeving - aldus de Privacywaakhond van Nederland.

Veiligheid staat voorop

Met de Ring Video Deurbel 1 (2e generatie) en de Chime, kun je altijd zien wie of wat er voor jouw deur staat en bepaal jij helemaal zelf wanneer en óf je de deur opendoet. Deze deurbel heeft als extra mogelijkheid om via je smartphone te praten met de persoon voor de deur. Of het nou de pakketbezorger is met jouw nieuwe schoenen of de overbuurvrouw die (alweer) vraagt of je zin hebt in een kop thee. Jij bepaalt helemaal zelf of je thuis geeft en de deur open doet. 

Wil je nog een stapje verder gaan? Dan is de Ring Deurbel 3 met Chime iets voor jou. Deze slimme deurbel heeft naast alle functionaliteiten van de standaard slimme deurbel ook een het voordeel van een uitwisselbare oplaadbare accu en een verwisselbaar frontje. Ook wanneer de zon is ondergegaan. Vooral in de donkere herfst- en wintermaanden is het fijn om ook ‘s avonds en ‘s ochtends vroeg een veilig gevoel te houden. Niet iedereen heeft immers een waakhond. 

Met de 1080p HD beeldkwaliteit heb je haarscherp in beeld wie en wat er op de stoep staat. Door middel van de vijf instelbare zones en gevoeligheidsinstellingen voorkom je dat je een melding krijgt van een vogel die voorbij vliegt. Ring Video deurbellen werken samen met de Nuki Smart Lock. Zo kun je niet alleen zien wie er aan de deur staat meer kun je ook de deur op afstand ontgrendelen vanuit één app-omgeving. Want als je kiest voor slim, dan wil je ook écht slim. 

Nét dat beetje extra

Zoals je leest, hebben wij voor ieder wat slims. De aanschaf van een slimme deurbel moet voor iedereen toegankelijk zijn en dat is waar we voor staan. 

Ben jij net als ons enthousiast over de slimme en veilige deurbel? Bekijk dan ons hele assortiment en maak kennis met onze producten. Heb je toch nog twijfels over deze systemen? Schroom niet en trek bij ons aan de bel.