Een goed functionerende, betrouwbare koolmonoxide- en rookmelder in huis is onmisbaar. Daarom hebben de meeste huishoudens een traditionele melder. Maar meer dan piepen en paniek zaaien doet die niet. Je kunt beter een slimme CO- en rookmelder kopen. Zo weet je echt wat er aan hand is.

De koolmonoxidemelder gaat af: paniek!

Een rookalarm dat afgaat of een koolmonoxidemelder die begint te piepen. Zodra dat gebeurt, is het hele huis in een staat van blinde paniek. Iedereen moet naar een veilige plek, de bron van het kwaad wordt met een bezem tegen de grond geslagen - dat wordt een nieuwe melder kopen - en ondertussen moet je de oorzaak van het gepiep van de rook- of CO-melder achterhalen: is er brand? Loop je risico op koolmonoxidevergiftiging? En waar dan? Of zijn de batterijen op of sensoren stoffig? Met traditionele rook- en koolmonoxidemelder weet je nooit of het vals alarm is of niet.

 

Slimme co- en rookmelder op wifi. Dat werkt écht.

Een slimme koolmonoxide- en rookmelder vertelt je precies wat je wilt weten: waar er brand is of een te hoge concentratie koolstofmonoxide. Daarvoor gebruikt een slimme melder zijn speakers en je krijgt ook een berichtje op je telefoon. Je hoeft dus niet eens thuis te zijn om te weten wat er aan de hand is. Ook over onderhoud en nutteloze alarmen is nagedacht: een slimme koolmonoxide- en rookmelder test zelf continu of alles in orde is. Zo weet je zeker dat als het alarm afgaat, dat die paniek in ieder geval niet voor niets is. 

De Nest Protect meet zowel CO als Rook

Nest Protect Batterij
Nest Protect Batterij
Aanbiedingsprijs € 119,00 Normale prijs € 129,00
Met een gerust gevoel op vakantie gaan of gaan slapen in de wetenschap dat je huis en je... Lees verder