Chillen met je vrienden, proberen die studiepunten binnen te harken en je eerste zelfgemaakte maaltijd serveren voor je ouders. Zo’n beetje alles wat je doet vindt tijdens je studententijd plaats in die ene kamer van maximaal 30m2. Het gaat er dus om dat je slim omgaat met de ruimte die je hebt. Op naar de IKEA! Maar wacht. Met alleen een slaapbank ben je er nog niet. Een relaxte en passende sfeer is toch net zo belangrijk? Maak kennis met Adurosmart. Nog nooit was smart home zo toegankelijk en betaalbaar. Ja, juist als je iedere loonstrook wat maand overhoudt. 

Voor iedere situatie een ander licht  

Als trots jongere en lid van Generatie Z is communicatie via technologie heel normaal. We snappen, appen, grammen en videobellen erop los. Maar de communicatie met apparaten, dát is vaak nog een deur te ver. Onbetaalbaar, dat vooral. Nu begrijpen wij ook wel dat een slimme deurbel, een robotstofzuiger of een slimme thermostaat niet per se hoog op je verlanglijstje staan. Maar slimme verlichting, het meest verkochte smart product ooit, is een uitkomst voor als je veel in eenzelfde ruimte leeft, woont, werkt en slaapt. Van #party naar #toocoolforschool. Voor iedere sfeer of situatie creëer je geheel betaalbaar een ambiance. Met dimbare kleurverlichting bijvoorbeeld - hallo special effects tijdens het gamen - of verschillende wittonen en intensiteit van licht. En ben je begaan met onze aarde? Dan draag je met smart home verlichting ook nog eens je steentje bij aan duurzaamheid.  

Verschillende pakketten

De betaalbare slimme verlichting van Adurosmart is verkrijgbaar in verschillende pakketten. Zo hebben we een party with friends pack, een chill out pack en een work and relax pack. Je ziet het al, de keuze is reuze. Voor welk pakket ga jij? Alle pakketten bevatten een ZigBee-controler. Dat is een schakelaar voor een draadloze verbinding tussen apparaten, zoals je smartphone en de smart verlichting. De ZigBee-controler is ook te gebruiken met meerdere smart home producten van bijvoorbeeld Google. Handig, voor als je op den duur je smart home walhalla wil uitbreiden. Stuur de uitnodigingen voor die filmavond met passende licht- en kleureffecten maar vast uit.  

Ook voor thuiswonende studenten 

Misschien ben je nog thuiswonend en wil jij ook wat meer slimme sfeer in je kamer brengen? Je hoeft niet te studeren om te kunnen genieten van smart home. Integendeel zelfs. Breng je veel tijd in je kamer door? Dan is een slimme lamp meer dan alleen functioneel. Creëer een sfeervolle vibe om te ontspannen of kies voor een witlicht dat perfect is voor het lezen van een boek of het studeren. En wist je dat een bepaald soort kleur en intensiteit van licht weer uitstekend is voor de late uurtjes in de avond om vast in de slaapmood te komen? Tenzij je tot in de late uurtjes gamet met je vrienden. Dan creëer je met de verschillende kleuren een passende vibe. Dus, of je nou één of meerdere lampen in je kamer hebt. Je stelt iedere lamp geheel naar persoonlijke wensen af. Lekker slim. En dat voor maar een prikkie.