Nooit meer vergeten te drinken met een slimme waterfles
Dat water drinken goed is voor jouw gezondheid lees je hier waarschijnlijk niet voor de eerste keer. Water drinken heeft heel veel voordelen. Denk aan fysieke prestaties, motivatie, je lichaamstemperatuur en de dagelijkse hongergevoelens voor het avondeten. Het klinkt ons bekend in de oren als je zegt dat je door drukte vergeet om te drinken. We kennen de afspraak dat je voor de lunch minimaal één bidon water hebt leeggedronken. En we weten ook dat zodra je gaat lunchen, je jouw bidon vol met water aan de kant zet voor een kop koffie, want dat heb je nu écht nodig hoor. Wat veel mensen hierin vergeten is dat water jouw best friend kan zijn, als je er voldoende aan denkt.

Gelukkig kan deze slimme waterfles ervoor zorgen dat jij voor de lunch voldoende water hebt gedronken, zodat je niet desperate snakt naar die kop koffie. Water is namelijk belangrijk voor jouw concentratievermogen en hongergevoel.

Daarnaast is het onze missie om jou bij te staan in je drukke, dagelijkse leven. Zo willen je jou ditmaal ook ondersteunen bij het drinken van voldoende water, omdat dit – kort gezegd – veel positieve invloed heeft op jouw lichaam en gezondheid. Hierom is de Hidrate Spark slimme waterfles ontwikkeld. Een slimme waterfles die jou er dagelijks aan herinnert om voldoende water te drinken.

 Hij past gewoon in je tas. Waar je ook maar heen gaat.
De waterfles is verkrijgbaar in 2 formaten, 500ml en 620ml. De 500 ml variant heeft een afmeting van een standaard drinkbidon. De perfecte afmeting dus voor in je school-, reis-of werktas. Deze slimme waterfles is dé fles voor iedereen die bereid is om meer aandacht te geven aan een gezonde leefstijl. Dit betekent niet dat je via een app of notitieboekje moet bijhouden hoe je leefstijl eruitziet. Nee, dit houdt simpel weg in dat je dagelijks voldoende water drinkt met de Hidrate Spark Steel Straw. De waterfles geeft aan door middel van een LED-ring wanneer het tijd is om water te drinken.

Koppel je slimme waterfles aan je smartwatch
Veel mensen zijn er dol op om allerlei gadgets en devices te koppelen aan onze mobiele telefoons (wij ook... guilty) Daarom heeft Hidrate Spark een app ontwikkeld voor op jouw smartphone die ervoor zorgt dat je op schema blijft. De hoeveelheid vochtinname wordt bijgehouden in deze app. Je kunt er zelf voor kiezen hoe en hoe vaak je een melding krijgt op je telefoon. Waar ga jij voor? Een extra slok water voor of na de kater