Tado bij Hellosmart

Een volledig smart home systeem voor een comfortabel thuis

Afbeelding

Bosch Smart Home 

Met Bosch Smart Home biedt Bosch, bekend van onder andere witgoed, betaalbare high-end alternatieven voor een optimaal en veilig wooncomfort. Bosch Smart Home heeft bijvoorbeeld eenslimme thermostaat en radiatorknoppen. Hiermee bieden ze volgens ons huishoudens met blok- en stadsverwarming of weersafhankelijke cv-installaties een alternatief om beter en slimmer te verwarmen. Maar ook voor smart rookmelders, automatische bediening van rolluiken en slimme raamsensoren om inbrekers te stoppen, is Bosch Smart Home een interessante speler in de smart home. 

Slim verwarmen met Bosch Smart Home

Boschhelpt je energie besparen. Wil je beginnen met slimme verwarming? Dan hebben we een aantalstartersetsvoor je samengesteld, op basis van de hoeveelheid ruimtes die je wil verwarmen. Standaard wordt hier ook deBosch Smart Home Controler bij geleverd. De voordelen van eenBoschThermostat zijn:

Boschwerkt met Zigbee voor draadloze communicatie. De knop heeft een fraai strak design en een duidelijk afleesbare display. Bosch is geschikt voor huizen en appartementen die werken met bijvoorbeeld blokverwarming, stadsverwarming of weersafhankelijke cv-installaties. De aansturing van je verwarming gaat via de Smart Home Controller en app op je smartphone

Wil je zeker weten of jouw huis geschikt is voor een slim verwarmingssysteem? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder. Dat kan eenvoudig via [email protected].

Afbeelding
Afbeelding

Bosch is een complete aanbieder van smart home

Je smart home uitbreiden met slimme producten die er ook nog eens goed uitzien? Bosch Smart Home heeft verschillende slimme oplossingen. Van een slim verwarmingssysteem tot het automatisch bedienen van je rolluiken en slimme raam- en deursensoren. Die laatste kun je bijvoorbeeld goed inzetten tegen inbraak. 

Ook voor brandgevaar heeft Bosch Smart Home een slimme oplossing: de Smart Home Rookmelder II. En wist je dat rookmelders sinds 1 juli 2022 verplicht zijn? Slimme rookmelders zijn de ideale oplossing. Je kunt meldingen op je smartphone ontvangen, de melders onderling met elkaar verbinden en slimme acties toevoegen zodra er brand is. Bijvoorbeeld het licht aandoen of rolluiken omhoog laten gaan (in combinatie met de automatische bediening van rolluiken), zo creëer je een veilige uitweg voor iedereen.

blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

ontvang exclusieve aanbiedingen

krijg iedere maand nieuwe inspiratie ideeën

maak iedere week kans op een leuke smart prijs