Afbeelding

Deze lente exclusief bij hellosmart: LEDvance buitenverlichting 

Breng je tuin tot leven! Speciaal voor alle liefhebbers van tuin en natuur, lichten we het assortiment van LEDvance uit. Laat je inspireren en geniet van vele voordelige deals. Je voorbereiden op de lente en zomer was nog nooit zo fijn. 

Maak je tuin sfeervol met slimme buitenverlichting

De lente staat voor de deur! Tijd om weer meer aandacht en tijd te besteden aan je tuin met ons assortiment slimme buitenverlichting. Met LEDvance creëer je eenvoudig en op een duurzame manier een fijn zomers sfeertje in je achtertuin. Een intiem diner met vrienden, genieten van een koel drankje of heerlijk rustig loungen op een warme zomeravond waren nog nooit zo’n fijne ervaring.

Sensoren die je welkom heten 

Je nieuwe slimme buitenverlichting zo instellen dat je (voor)tuin of oprit automatisch worden verlicht wanneer jij of iemand anders thuiskomt? Het kan met de slimme verlichting met sensoren van LEDvance. Verder werkt de slimme buitenverlichting bijna hetzelfde als je binnenverlichting: met timers en een app als je gebruikmaakt van een slimme tussenstekker. Zo houd je ook de zomermaanden de volledige controle.

Ledvance logo

In en rondom je huis goede buitenverlichting 

Thuiskomen in een sfeervol verlichte tuin, wie wil dat nou niet? LEDvance biedt met hoogwaardige vaste buitenverlichting meer veiligheid en sfeer romdom je huis en in je tuin

Voor de perfecte en fijne sfeer en stemming. Prachtige kleurverlichtig die je zelf kunt dimmen: zo kies jij zelf welke sfeer je wilt creeren in je tuin 

Een duurzame oplossing. Buitenverlichting van LEDvance is gemaakt van hoogwaardig aluminum en kunststof, is waterdicht en door de sensoren, dimmers en timer houd je zelf de regie over je energierekening 

Onuitgenodigde gasten op afstand houden. Een goed verlicht huis en sensoren in je buitenverlichting schrikken inbrekers af. 

Geniet volop van mooie zomeravonden met sfeervolle buitenverlichting

Tuinfeestjes, barbecues en loungeavonden krijgen meer sfeer. Speciale en passende sferen creeren met de kleuren en dimbare verlichting van LEDvance 

Verlichting van je tuinpad. Nog even iets achterin de tuin ophalen? De poort op slot doen? Of met een kop koffie of een wijntje naar je tuinhuis achterin de tuin lopen? Je pad wordt veilig verlicht met dimbare buitenverlichting van LEDvance die werken op sensoren. 

Nog even nagenieten met een drankje op het terras van je avondtuin. Accentueer de mooie plekken van je tuin. Van planten tot bomen. En geniet niet alleen overdag maar elk moment van de dag van je tuin. 

Kleurverlichting

IP65 Spatwaterdicht

Lengte 14 meter

Eenvoudig met pen in grond steken

27 CM hoog

Gemaakt van hoogwaardig aluminium en kunststof

Uitbreidbaar tot 11 palen met 2 extra uitbredingsets

Kleur verlichting

IP65 Spatwaterdicht

Lengte 6 meter

Eenvoudig met pen in grond steken

23 CM hoog

Gemaakt van hoogwaardig aluminium en kunststof

 

Kleur verlichting

IP65 Spatwaterdicht

Lengte 4,9 meter

Eenvoudig bevestigen met zelfklevende strip

15 mm breed

Gemaakt van hoogwaardig kunststof

Extra: een LEDvance tussenstekker 

Bespaar op stroomkosten. Automatisch al je verlichting en andere apparaten - zoals waterpompen en zwembadfilters - in je tuin aan- en uitschakelen

Geen gevaar voor jou en je kinderen. Je lampen op standaardtijden aan- en uitschakelen voor een beter verlicht tuinpad. Zo val je nooit meer over rondslingerend speelgoed van je kinderen of je kinderen over de tuinslang. 

Had ik de zwembadpomp uitgezet? Met de app houd je realtime controle op je smart apparaten en je buitenverlichting. Door je apparaten aan te sluiten op een slimme schakelaar kun je met behulp van de app alle apparaten, dus ook je zwembad, vanuit je bed of zelfs buitenhuis uitschakelen. 

Werkt met LEDvance, Philips Hue en alle andere slimme verlichtingssystemen van hellosmart

Eenvoudig aan te sluiten op al je bestaande apparaten (ook de niet slimme) 

1,5 meter aansluitsnoer

IP44 spatwaterdicht