AduroSmart Studenten Smartlicht

Slimme studenten kiezen voor dit nieuwe betaalbare smart home merk

Tover je (studenten)kamer voor een prikkie om tot een smart home walhalla

  • Van hard werken naar party mode. Voor elk moment het juiste licht
  • Alle lampen traploos schakelbaar in wit tinten en kleur
  • Werkt met Google Assistant en Amazon Alexa
AduroSmart Eria Chill Out Pack
AduroSmart Eria Chill Out Pack
€ 94,95Normale prijs€ 104,90

  • Maak van je (studenten)kamer een sfeervolle plek voor jezelf en je vrienden
  • gebruik de kleuren ledstrip om de juiste mood te creëren
  • Makkelijk uitbreidbaar als je dat wilt
AduroSmart Eria Work & Relax Pack
AduroSmart Eria Work & Relax Pack
€ 79,95Normale prijs€ 88,85

  • Van concentratie naar ontspanning op 1 plek met het juiste licht. Ideaal toch?
  • 2 warm witte lampen en 2 tunable lampen. 
  • Makkelijk uitbreidbaar
Afbeelding

Work, Relax, Party

Betaalbare smart verlichting voor studenten en andere jongeren

Op kamers gaan of je eigen kamer naar eigen smaak inrichten. Het is vaak een strijd met ruimte én geld. Natuurlijk, een bed en bureau mogen niet ontbreken. Maar verder is het toch een spel van prioriteiten. Een tv, je Playstation of een plek voor al je make-up. En, heb je al eens nagedacht over de perfecte finishing touch? Dat ene element dat ervoor zorgt dat je kamer sfeervol en relaxed aanvoelt, en tegelijkertijd de ideale plek is om te studeren? We hebben het natuurlijk over licht. Van aanpasbaar witlicht tot de verschillende kleuren voor een ideale vibe tijdens het gamen of avondje chillen met je vrienden. Ja, smart home verlichting is nu ook voor jongeren toegankelijk gemaakt. Met de betaalbare verlichting van Adurosmart.

#studentpack

Misschien voelt smart home als een ver-van-je-bed-show. Iets wat vooral is weggelegd voor geeks en mensen met budget. Hellosmart gelooft in het toegankelijk maken van smart home voor iedere situatie en portemonnee. Juist daarom is de #studentpack die we hebben samengesteld met producten van Adurosmart ideaal voor jongeren die denken dat smart home onbetaalbaar en ontoegankelijk is. Pak deze kans en bouw je studentenkamer voor een prikkie om tot smart home walhalla.

Afbeelding

Party With Friends

Afbeelding

Choose Your Mood

Voor iedere situatie het perfecte licht

We eten, studeren, feesten, gamen en chillen in dezelfde ruimte. Maar dat betekent niet dat een LED-lampje altijd het meest ideale licht geeft. En laten we eerlijk zijn, vaak ook niet eens heel gezellig aanvoelt. Pak de regie met niets meer dan een app op je smartphone en een slimme lamp. Kies voor intens witlicht tijdens het lezen of studeren en één van de vele kleuren tijdens het gamen of feestje met vrienden. Lekker makkelijk én ook nog eens betaalbaar. Precies wat we jou beloven.

AduroSmart Eria Starterset Flame Lamp + Dimmer Schakelaar
AduroSmart Eria Starterset Flame Lamp + Dimmer Schakelaar
€ 19,95
Nog niet helemaal toe aan ee smarthome maar wil je wel een gezellige warme sfeer creëren? Kies... Lees verder
AduroSmart Eria GU10 Spot Kleur 2-pack
AduroSmart Eria GU10 Spot Kleur 2-pack
€ 49,95
De AduroSmart Eria Zigbee Kleuren spot tovert iedere ruimte om naar de sfeer die jij wil.... Lees verder
AduroSmart Eria beweging sensor
AduroSmart Eria beweging sensor
€ 26,50
De AduroSmart Eria Bewegingssensor helpt jou bijvoorbeeld 's nachts als je in het donker je... Lees verder

Veel gestelde vragen over AduroSmart Verlichting

De verlichting van AduroSmart werkt op het Zigbee 3.0 systeem. Dat betekent dat je de lampen aanstuurt met een Zigbee control station. In de aanbiedingen op deze pagina zit deze er al bij maar je kunt de lampen, spots en ledstrips van AduroSmart ook bedienen met bijvoorbeeld Philips Hue, Samsung SmarThings of Innr.

Je bedient vervolgens je lampen met de app op je smartphone, je kunt geautomatiseerde regels aanmaken of de schakelaars van AduroSmart gebruiken

Ja, je sluit de Controlstation van AduroSmart met een netwerkkabel aan op het netwerk in huis en de communicatie met de lampen onderling gaat via het eigen Zigbee draadloze netwerk

Jazeker, je kunt het verlichtingsysteem van AduroSmart makkelijk uitbreiden met andere zigbee lampen, spots, ledstrips en tussenstekkers van AduroSmart maar ook andere Zigbee merken. Ook heeft AduroSmart verschillende schakelaars en sensoren die je kunt gebruiken

Dat kan zeker maar we raden aan de normale schakelaar die nu in je muur zit altijd aan te laten. Je kunt je lampen, naast de app op je telefoon, ook bedienen met de schakelaars van AduroSmart.