Tado bij Hellosmart

Tado logo

Altijd een comfortabel warm huis en nooit onnodig stoken

Afbeelding

Comfort

Comfort

Tado is gespecialiseerd in slimme thermostaten en daardoor is Tado tot in de puntjes uitgewerkt en doorontwikkeld. De Tado slomme thermostaat is eenvoudig in het gebruik en neemt taken van jou uit handen. Verlaat je ’s ochtends je huis, Tado zet je kachel uit. Kom je ’s avonds terug, zorgt Tado ervoor dat je in een warm huis binnenkomt. De slimme thermostaat is zelfs zo slim dat hij de radiator uitzet wanneer er ergens in huis een raam openstaat. Nooit meer stoken voor de buren zeggen we dan. Wil je weten hoe veel je kunt besparen met een slimme thermostaat? Met de overzichtelijke app heb je met één druk op de knop alle inzichten. Tado is comfortabel. Zowel in gebruik als in de toepassing in jouw huishouden.

Design

Over smaak valt bij Tado niet te twisten. Want het design is neutraal en minimalistisch. Hierdoor past de Tado slimme thermostaat vrijwel bij ieder interieur. Het minimalistische en strakke design zegt veel over Tado: eenvoudig maar slim en functioneel. Het gaat immers niet om het kastje aan de muur maar om wat hij voor jou kan doen.

Afbeelding

Design

Afbeelding

Compleet

Compleet

Maximaal besparen met een slimme thermostaat, daarvoor heb je vaak complexe systemen nodig. Maar niet met Tado. Tado is één van de meest complete slimme thermostaat systemen. Van zoneverwarming tot Geofencing dat ervoor zorgt dat je nooit onnodig de kachel laat branden. En niet één maar twee varianten voor de thermostaat: de kamerthermostaat en een radiatorthermostaat.

Wouter van Hellosmart

"Wil je maximaal besparen op je energierekening en zoek je de meest complete oplossing voor klimaatbeheer in huis? Dan is wat ons betreft Tado de beste oplossing voor jou. Tado werkt daarnaast ook perfect samen met andere smart home systemen zoals Google Home, Apple homekit en de Amaxon Alexa. Tado is dus helemaal future proof!" - Wouter van hellosmart

Hieronder vind je een selectie uit het assortiment van Tado

Voor het hele assortiment klik hier

Nieuw
Tado Smart Thermostat V3+ starterpack
Tado Smart Thermostat V3+ starterpack
€ 199,99
Slim energie besparen en altijd thuiskomen in een warm huis? Met de Tado Smart Thermostat V3+... Lees verder
Tado Smart Radiator Thermostat V3+ Starterpack
Tado Smart Radiator Thermostat V3+ Starterpack
€ 129,00
Wil je energie besparen en altijd thuiskomen in een warm huis? Met de Smart Radiatorknop... Lees verder
Tado Smart Radiator Thermostat
Tado Smart Radiator Thermostat
€ 79,00
Iedere kamer zijn eigen optimale temperatuur dat zou ideaal zijn toch?. Een woonkamer is 's... Lees verder
Tado Smart AC Control V2
Tado Smart AC Control V2
€ 179,99
Met de steeds langer wordende zomers in Nederland gaan we meer investeren in airconditioning in... Lees verder