TP-Link Deco M9 Plus Multiroom Wi-Fi systeem

€ 169,00
Op voorraad
 • Nooit meer de frustratie van een slecht werkend Wi-Fi netwerk met de TP-Link Deco M9 Plus Multiroom Wi-Fi systeem. Overal in huis genieten van 1 sterk Wi-Fi netwerk.
 • De M9 Plus van TP-Link combineert een sterk 2134MBit Wi-Fi netwerk met ingebouwd Zigbee en Bluetooth. Hiermee is de M9 niet alleen zeer geschikt om een gebruiksvriendelijk Wi-Fi netwerk aan te leggen maar is het ook zeer geschikt als hub voor je smart home.
 • Deze enkele unit is met name geschikt voor kleine appartementen of ruimtes. Je kunt hem ook gebruiken om je bestaande Deco syseem uit te breiden.
 • Je kunt tot 100 apparaten probleemloos aansluiten op dit netwerk.
 • Met het ingebouwde Ouderlijk Toezicht en 3 jaar gratis Antivirus zorg je voor een zorgeloos en veilig netwerk. En met de app is de bediening van je Wi-Fi netwerk een eitje geworden.
Categorieën: Netwerk en Wi-Fi , Mesh Routers
 • 1 Deco-unit
 • 1 RJ45 ethernetkabel
 • 1 stroomadapter

Neem geen genoegen meer met slecht wi-fi in je huis met Deco van TP-Link

Overal in huis kunnen genieten van je smart home. het TP-Link Deco Multiroom systeem zorgt er voor dat je op iedere plek in huis Wi-Fi bereik hebt zonder dat jij van Wi-Fi punt hoeft te wisselen met je smartphone of laptop, dit wordt ook wel mesh wi-fi genoemd. Alle toegangspunten werken samen als 1 netwerk.

TP-Link Nooit meer zwakke signalen

TP-Link Werkt als 1 netwerk

Klaar voor de toekomst

De TP-Link Deco Wi-Fi systemen zijn klaar voor de toekomst en zijn ontworpen om te voldoen aan jouw wensen ten aanzien van snel internet en een soepel werkend smart home. Zo krijg je niet alleen een sterk Wi-Fi netwerk maar je krijgt ook gelijk Zigbee en Bluetooth tot je beschikking. Zigbee is de technologie die gebruikt wordt voor de aansturing van onder andere Innr, Osram Smart+, Philips Hue en Trust slimm lampen en tussenstekkers. Bluetooth wordt veel gebruikt in Apple Homekit geschikte producten.

Voor ieder huis de juiste oplossing

De TP-Link M9 Deco Wi-Fi systemen zijn beschikbaar in 3 sets. In de meeste huizen begin je met een 2-pack of een 3-pack. Is je huis groter dan kun je makkelijk uitbreiden met een losse node

TP-Link voor ieder huis ene oplossing

Specificaties
EAN Code 6935364081546
Pack Enkel product
Breedte product in mm 144
Hoogte product in mm 64
Lengte product in mm 144
Aantal banden 3 (Tripple band)
Mesh geschikt Ja (Dagelijks)
Snelheid Wi-Fi (maximaal) 2134Mbps
Bevestigingswijze Staand
Aantal antennes 8 antennes met versterker
Wi-Fi banden 2,4 GHz band (400 mbps), 5GHz band 1 (867 mbps), 5Ghz Band 2 (867 mbps)
Aansluitpoorten 2x Gigabit autodetect poorten
Wat zit er in de doos
 • 1 Deco-unit
 • 1 RJ45 ethernetkabel
 • 1 stroomadapter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TP-Link Deco M9 Plus Multiroom Wi-Fi systeem
Uw waardering