Houd tijd over voor wat echt belangrijk is

Efficiënt omgaan met tijd en geld zijn de basis van een smart home

Je tijd besteden aan dat wat écht belangrijk is, dat is waar we jou bij hellosmart mee helpen. Met een uitgebreid assortiment in smart home producten maken we alledaagse huishoudelijke taken makkelijker uitvoerbaar zodat jij je tijd kunt besteden aan de leuke dingen in het leven. Niet meer handmatig de lampen aan- of uitschakelen, niet meer de verwarming per kamer hoeven regelen en niet de deur open hoeven doen als je ziek op bed ligt en wel een pakketje verwacht. Smart home is dé oplossing.
 

Regel je huishouden met je smartphone

Onze smartphone zit aan onze handen vastgeplakt. We appen, bellen en facebooken erop los. Nog nooit waren we zo verbonden met de wereld als vandaag de dag. Hoe kan het dan dat ons huis vaak nog een statisch iets is? Een blok met vier muren dat we een beetje gezellig aankleden? Dat kan écht anders. Bijvoorbeeld door slimme toepassingen toe te voegen aan de nu al alledaagse klusjes. Het grootste voordeel? Je beheert apparaten zoals je verlichting, de verwarming, een rookmelder of je deurslot heel eenvoudig met je smartphone. Je weet wel, dat ding dat je nu waarschijnlijk ook gewoon in je hand hebt.

De kracht van een slimme camera

Tijd besparen is eigenlijk tijd overhouden voor leuke dingen. Niet direct een gezellig dagje uit hoeven onderbreken omdat je thuis een apparaat bent vergeten uit te schakelen. Het is een gevoel van gerustheid, van comfort, omdat jij je tijd niet alleen maar hoeft te besteden aan het huishouden. Hup, met de beentjes omhoog relaxen terwijl de sproeiers het werk in de tuin doen, het zwembad automatisch wordt gevuld en bij zonsondergang de lampen met hun mooie zacht gekleurde tint dat extra beetje sfeer toevoegen. Geniet!

Druk, druk, druk

Hoe gaat het met jou? Ben je ook zo lekker druk? Rennen en vliegen om de kinderen naar school te brengen, te werken en ook nog het huishouden te runnen? O, en dan ook nog die gezellige avonden met vrienden en familie in stand houden omdat een beetje ontspanning welkom is. Door je leven zo in te richten dat apparaten je ondersteunen in je dagelijks leven, kun je waardevolle tijd creëren en besteden zoals jij dat wilt. Dus, een slimme camera gebruiken om zicht te houden op je slapende of spelende kinderen terwijl je tóch even snel een kop koffie drinkt bij je buren? Het kan. En ook nog op een verantwoorde manier.

Copyright © 2024 Hellosmart Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen in onze winkel zijn inclusief BTW.