Bespaar op alledaagse kosten met smart home 

Omarm nieuwe technologieën en houd grip op je uitgaven

We zoeken iedere dag naar nieuwe mogelijkheden om kosten te besparen en tegelijkertijd een leuk leven te leiden. Goed voor onze dierbaren zorgen. Maar, dat blijft een uitdaging. Wij geloven in de kracht van smart home. Eigentijdse technologische producten die zijn ontwikkeld om ons te ondersteunen in ons dagelijks leven. En doordat deze producten eenvoudig te managen zijn met onze smartphone, kunnen we informatie slim inzetten voor ons eigen gewin: kosten besparen!
 

Informatiegedreven leven

Informatiegedreven leven. Het klinkt technisch, maar het is wel hoe onze wereld er nu uitziet. Met een groot aantal technische apparaten die onze connectie met de buitenwereld zijn, is er ook een onzichtbare hoeveelheid informatie die we vaak onbewust verzamelen. Laten we deze informatie zichtbaar maken en inzetten om ons leven efficiënter in te richten. Want een slimme stap naar een comfortabel leven is snel gemaakt met hellosmart. Smart home apparaten zijn vrijwel altijd te gebruiken aan de hand van je smartphone waar je dus ook tegelijkertijd informatie mee verzamelt. Deze informatie kun je als inzichten gebruiken om bijvoorbeeld planningen voor je thermostaat te maken of energiebesparende modi in te schakelen.

De toegevoegde waarde van een smart home

We willen je niet het gevoel geven dat je met enkel smart home apparaten direct tientallen euro’s bespaart. Er is geen quick win, helaas. We willen met onze missie smart home vooral toegankelijk maken en mensen helpen met het slimmer inzetten van huishoudelijke apparaten. Betekent dit dat je direct al je bestaande apparaten moet vervangen voor slimme varianten? Natuurlijk niet. Hoe kostenbesparend zou dat zijn? Maar stel je bent opzoek naar een nieuw apparaat omdat het oude niet meer werkt, dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen in ons slimme assortiment. Je kiest dan namelijk voor een duurzamer product, die niet snel kapot zal gaan, en voor meer comfort en ondersteuning in het dagelijks leven.
 

Besparen op je energierekening

We schreven al eens eerder een blog over de voordelen van een slimme thermostaat. Eén van de grotere voordelen is het zuinig verwarmen waardoor je echt wel iets kunt besparen op je energierekening. Doordat de slimme thermostaat op een slimme manier gebruikt en beheerd kan worden, verminder je het sluipverbruik in huis. Maar misschien is het belangrijkste voordeel van een slimme thermostaat: inzicht. Data geeft je de mogelijkheid om in de app bij te houden hoe het staat met jouw verbruik en waar of hoe je eventueel nog slimmer met je verwarming om kunt gaan. Een slimme verwarming wordt doorgaans ook op de voor jou beste momenten aan- en uitgeschakeld. Wat ervoor zorgt dat je sneller op de gewenste temperatuur bent, zonder onnodig te stoken. Dus, ben je opzoek naar besparende alternatieven voor je verwarming? Dan kun je het beste kijken naar slimme oplossingen.
 

Copyright © 2024 Hellosmart Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen in onze winkel zijn inclusief BTW.