Buitenleven

Buitenleven
View as Grid Lijst

Items 1-12 of 19

Stel aflopende richting in
Pagina
per pagina zien

Het heerlijke buitenleven met volop sfeer en gezelligheid 

In het voorjaar en de zomermaanden leven we het liefst zo veel mogelijk buiten. De handen uit de mouwen en lekker aan de slag in de tuin! Uitrusten op een zitzak in het lentezonnetje en langer genieten van aangename temperaturen. Je maakt van je tuin een waar paradijs met slimme buitenverlichting. Subtiel of uitbundig, met een kwalitatief hoog design. In een handomdraai breng je accenten aan langs het tuinpad, in je weelderige bloementuin of op het terras. Ja, zelfs op je balkon. Ons uitgebreide assortiment met vernieuwende buitenverlichting is perfect voor iedere tuin. Groot of klein. Met tuinpaaltjes, spots, flex strips en lichtsnoeren haal je alles in huis (of tuin) wat je nodig hebt om volop sfeer te creëren. 

Grip op eigen waterverbruik

Een steentje bijdragen aan natuur en milieu én slimmer omgaan met het eigen waterverbruik. Je zou denken dat het niet mogelijk is, maar met onze slimme producten speciaal ontworpen voor efficiënt watercontrol, laten zien hoe je deze zomer effectiever kunt sproeien. Denk aan automatiseringen, beter management van druk op de waterstraal en driplines voor het bewateren van planten en bloemen. Driplines zijn duurzame druppelslangen die je aanbrengt voor irrigatie in je tuin. Op deze manier hoef je minder tijd te besteden aan het besproeien van je gazon of bloementuin en houd je meer tijd over voor leuke dingen. Toekijken met een glas limonade in je hand, bijvoorbeeld.  

Slimme schakelaars en stekkers voor buiten

De planten water geven of het gazon bewateren, het zwembad vullen en licht aan- en uitschakelen. Het zijn een heleboel handelingen die opgeteld best veel tijd in beslag nemen en misschien best iets duurzamer kunnen. Met slimme schakelaars heb je geen omkijken meer naar al het geregel in je tuin en rest jou alleen nog maar volop te genieten van het zonnetje op je bol. Bij hellosmart kun je terecht voor verschillende soorten slimme schakelaars van grote smart home aanbieders. Neem nu de tijd om je tuin goed in te richten en je goed voor te bereiden op een mooi seizoen. Met leuke aanbiedingen, nieuwe producten en mooie kortingen.  

Kom bij de club blijf altijd op de hoogte

blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

ontvang exclusieve aanbiedingen

krijg iedere maand nieuwe inspiratie ideeën

maak iedere week kans op een leuke smart prijs

Copyright © 2024 Hellosmart Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen in onze winkel zijn inclusief BTW.