Innr

Het uitgebreide assortiment slimme verlichting van Innr is innovatief, Nederlands én werkt met Philips Hue. Wil je dus van jouw thuis een sfeervol geheel maken? Dan maak je een goede start met Innr. Kies bijvoorbeeld voor onze speciaal samengestelde bundels of starterskits. Waarbij je met de starterskit direct de Innr bridge in huis haalt. En ben je net zoals wij ook zo toe aan gezellige sfeervolle avonden in de tuin? Lekker borrelen met vrienden of tot laat spelletjes spelen met de kids? Pak dan meteen onze favoriete smart buitenverlichting mee.

 

View as Grid Lijst

Items 1-12 of 70

Stel aflopende richting in
per pagina zien

Innr is van Hollandse bodem

Innr is opgericht door Jeroen en Rob. Twee Nederlanders met een verleden bij Philips die met hun passie een slim verlichtingssysteem toegankelijk willen maken voor iedereen. Dat maakt Innr een echt Nederlands product. Maar Innr past ook nog eens goed bij de missie van hellosmart. Comfort en sfeer moeten namelijk voor iedereen op een slimme manier toegankelijk en toepasbaar zijn, dus ook voor jou. Zonder dat je er te veel voor moet betalen of dat het moeilijk te installeren en gebruiken is. Begint jouw smart story ook met de kleurrijke lampen van Innr? Of ben je al verder en heb je meerdere smart home producten? De kleurrijke lampen van Innr zijn altijd een goed idee: zowel buiten als binnen.

Multicolor licht van Innr

Kleurrijk licht is echt niet alleen leuk voor een feestje thuis, maar maakt het ook op die normale avonden thuis een stuk gezelliger. En met de slimme lampen van Innr worden de voordelen van kleurrijk licht alleen maar meer. Want wist je dat kleurlicht ook stimulerend kan werken tijdens het lezen of het kijken van een film? De collectie verschillende kleurlampen van Innr met diverse vormen zijn toepasbaar op allerlei plekken in en rondom het huis. Ja, ook buitenverlichting van Innr is geliefd. Van kleurspots tot paaltjes en flexstrips. Alles om het binnen én buiten zo sfeervol mogelijk te maken. Het grote voordeel van Innr? Je kunt tot wel 30 lampen beheren en bedienen én je kunt je assortiment gemakkelijk uitbreiden.

Een uitgebreid assortiment voor sfeer in huis met Innr

Innr heeft een compleet en uitgebreid assortiment verlichting voor binnen en buiten. Niet alleen superhandig, maar ook qua design stelen deze slimme lampen de show. Kies je voor kleur, bulbs, spots of filament-lampen? Gebruik in elk geval de handige Innr-bridge voor automatiseringen en een lichtplanning die het beste bij jouw thuissituatie past. Heb je al een Philips Hue-bridge in huis? Dan kun je jouw smart home selectie handig uitbreiden met de verschillende stijl slimme lampen van Innr.

Kom bij de club blijf altijd op de hoogte

blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

ontvang exclusieve aanbiedingen

krijg iedere maand nieuwe inspiratie ideeën

maak iedere week kans op een leuke smart prijs

Copyright © 2024 Hellosmart Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen in onze winkel zijn inclusief BTW.