Lampen

Lampen

Met de slimme lampen van hellosmart maak je van bestaande verlichting in een handomdraai slimme verlichting. De één wil veel licht, de ander wil juist een donkere of warme sfeer. Licht en hoe je dat inzet in huis is dus een belangrijke en persoonlijke keuze. Het mooie van slim ledlicht is dat deze keuzes makkelijker worden. Wil je overdag helder licht en 's avonds een gezellige sfeer. Dat kan met een slimme lamp. Op deze pagina vind je onze selectie slimme verlichting producten. Ga je voor het eerst beginnen, kies dan een starterpack die bij jou past en breidt hem uit met de juiste schakelaars en sensoren.

Heb je vragen over waar je op moet letten kijk dan in onze veelgestelde vragen en lees over bijvoorbeeld kleurwarmte, de functie van een bridge en hoe slimme verlichting onderling samenwerkt.

Ons hele assortiment

View as Grid Lijst

Items 1-12 of 74

Stel aflopende richting in
per pagina zien

Voor elke situatie slechts één slimme lamp 

Heb je een ruimte waarin je eet, werkt, leeft én relaxed? Wie niet. Sfeer creëren met verlichting kan dan een uitdaging zijn. Met slimme verlichting, bijvoorbeeld van Hombli of Innr, kun je met één lamp iedere gewenste sfeer creëren op ieder moment. De slimme lamp geeft jou tijdens het werken of lezen helder en wit licht, voorkomt tegenlicht tijdens een online-meeting en geeft een warme sfeer terwijl je aan het relaxen bent. Spots van Hombli of Innr werken op Wi-Fi en dat betekent dat je alleen een spot, de app op je telefoon en je Wi-Fi netwerk nodig hebt. Simpel en gewoon heel erg handig!  

Thuiskomen was dankzij slimme lampen nog nooit zo gezellig  

Wij weten niet hoe het met jou zit, maar als iéts vervelend is dan is het wel thuiskomen in een donker en leeg huis. Al helemaal als je handen vol zijn met tassen en je ook nog eens moet zoeken naar de schakelaar terwijl alles uit je handen valt. Onhandig. En vooral niet nodig! Want slimme lampen bedien je heel eenvoudig op afstand met je smartphone. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je lampen automatisch aan- en uit te schakelen met een tijdslot of bij binnenkomst te bedienen via je Google Home of Alexa. Thuiskomen was nog nooit zo fijn. Je zet dit slimme foefje ook in om ongewenste bezoekers af te schrikken wanneer je zelf niet thuis bent. Af en toe even de lampen aan- en uitdoen met je smartphone en inbrekers denken dat je gewoon ligt te relaxen met een goed boek. Ja, slimme lampen zijn niet alleen heel sfeervol maar ook gewoon onmisbaar voor een veilig en comfortabel thuis.  

Enthousiast van slimme lampen? Effe dimmen! 

Een knus momentje voor jezelf op de bank creëer je binnen een handomdraai met slimme lampen. Dat komt omdat je met een slimme lamp helemaal zelf bepaalt welke sfeer je wilt creëren in huis, aan de hand van verschillende wittinten en een ontelbaar scala aan kleuren. Passend bij jouw mood. Dat kan bijvoorbeeld door de verlichting iets te dimmen maar ook door je lampen op een zacht en rustgevend kleurstandje te zetten. Blauw staat voor rust, groen ontspant en paars is magisch. Perfect voor een filmavond op de bank met vrienden of je lover. Welke kleur kies jij?  

Kom bij de club blijf altijd op de hoogte

blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

ontvang exclusieve aanbiedingen

krijg iedere maand nieuwe inspiratie ideeën

maak iedere week kans op een leuke smart prijs

Copyright © 2024 Hellosmart Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen in onze winkel zijn inclusief BTW.