Switchbot

SwitchBot automatische raamdecoratie

Het innovatieve en intuïtieve smart home merk SwitchBot biedt state-of-the-art technologie, maar dan toegankelijk voor ieder huishouden. Het is de betaalbare en eenvoudige oplossing voor het automatisch bedienen van je gordijnen, zónder dat je nieuwe gordijnen hoeft aan te schaffen. Het is als het ware een add-on voor je gordijnen voor meer behoud van warmte in huis tijdens de koude winterdagen en het tegenhouden van zonlicht in de zomer. Ontdek SwitchBot bij hellosmart.

 

View as Grid Lijst

Items 1-12 of 24

Stel aflopende richting in
Pagina
per pagina zien

Switch naar een smart home met SwitchBot 

In een wereld waarin de smart home ontwikkelingen razendsnel gaan, zijn we niet snel meer onder de indruk van de vele merken en mogelijkheden die als paddenstoelen oppoppen. Maar soms ontdek je een nieuw merk waar zélfs onze eigen interne hellosmarthartjes sneller van gaan kloppen. Zo ging dat ook met SwitchBot. Een betaalbaar merk waarmee je gordijnen bedient. Betaalbaar, want hoewel automatische bediening van gordijnen vaak een beetje elitair lijkt, is juist SwitchBot erop gericht om ieder huishouden kennis te laten maken met de grenzeloze mogelijkheden van hun producten. Een mooie eerste stap voor een smart home maak je dus met SwitchBot. En wist je dat je met SwitchBot ook nog eens slimmer met je energierekening omgaat?  

Meer grip op je energieverbruik met SwitchBot 

Vroeger had men gordijnen om de kou buiten te houden. Functie was belangrijker dan vorm. Maar in de afgelopen jaren veranderde dat. Verwarmen deed de thermostaat wel, dus konden we meer en meer experimenteren met verschillende soorten raamdecoratie.

Tegenwoordig is dat wel anders. Met de stijgende gas- en elektriciteitsprijzen zoeken we naar alternatieven voor het verwarmen van onze huizen. Ineens hervinden we onze liefde voor een goed stel gordijnen terug. Want shutters en jaloezieën zijn stijlvol, maar juist gordijnen houden de warmte binnen en de kou buiten. En hoe kan dat beter dan met de automatische gordijnbediening van SwitchBot? Geloof ons, dat vindt ook je energierekening een stuk leuker.

SwitchBot focust zich op intuïtieve smart home 

Smart home moet volgens ons bijdragen aan een comfortabel leven, op een betaalbare en veilige manier. Want natuurlijk kun je de nieuwste technologie in huis halen, je zuurverdiende centjes over de spreekwoordelijke balk gooien. Maar een smart home merk dat als toevoeging op je bestaande huishouden werkt, vinden we veel leuker. SwitchBot zet je letterlijk óp je bestaande gordijnen, waardoor deze ineens automatisch met je smartphone te bedienen zijn. En wil je geen gedoe met opladen? Gebruik de kracht van de zon. Koppel het zonnepaneel en geniet 24/7 van slimme gordijnen. Daar is over nagedacht!

Kom bij de club blijf altijd op de hoogte

blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

ontvang exclusieve aanbiedingen

krijg iedere maand nieuwe inspiratie ideeën

maak iedere week kans op een leuke smart prijs

Copyright © 2024 Hellosmart Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen in onze winkel zijn inclusief BTW.