Hombli

Hombli smart home 

Hombli is een compleet smart home platform, ontwikkeld in Nederland. Toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Van slimme verlichting voor binnen en buiten tot infraroodverwarming, deurbellen, stofzuigers en rookmelders. Maar ook watercontrollers en tussenstekkers. Ja, de afgelopen jaren heeft Hombli zichzelf weten te positioneren als smart home partner met betrouwbare producten waarmee je jouw thuis snel lekker slim maakt. Eenvoudig om mee te starten, nog leuker om uit te breiden. Hombli is ook nog eens al jarenlang een vaste partner van hellosmart. Ben je er klaar voor het merk Hombli verder te ontdekken?

 

View as Grid Lijst

Items 1-12 of 54

Stel aflopende richting in
per pagina zien

Hombli bij hellosmart

In de afgelopen jaren is Hombli uitgegroeid tot een serieuze partner in smart home. Waar ze eerst vooral bekend stonden om hun slimme verlichting voor binnen, kun je inmiddels bij Hombli terecht voor een compleet slim huishouden. Alles om je leven comfortabel te maken, zonder dat je te veel stress hoeft te ervaren. Precies zoals we dat graag zien. Hombli kiest voor betaalbare vernieuwing, met de succesvolle slimme verlichting in de spotlights. Lekker Hollands, toch? Zo kan iedereen – ook als je niet te veel wilt besteden – een goede start maken met meer comfort en plezier, dankzij smart home.

Jij hebt de volledige controle over jouw Hombli smart home 

Hombli werkt – in tegenstelling tot veel andere smart home merken – op basis van wifi. Je verbindt de producten met jouw wifi-netwerk, terwijl je de producten tegelijkertijd configureert in je Hombli-app. Ben je verbonden met het internet, dan kun je jouw Hombli smart home eenvoudig beheren met één druk op de knop. Eén app, volledige controle. Wist je dat je ook handige schema’s kunt instellen? Bijvoorbeeld wanneer verlichting aan- en uitgeschakeld moet worden. Maar er is meer! Want hoe veel controle heb je eigenlijk als smart home merken geheimzinnig met jouw gegevens omgaan? Hombli zet zich in voor optimaal privacybescherming. Check vooral de website van Hombli voor meer informatie over jouw privacy.

Humble Hombli 

Hombli werkt snel en zonder poespas. Dat past bij het oer-Hollandse merk. Die nederigheid zie je ook terug in de esthetiek van de producten. Betaalbaar eenvoudig, maar gemaakt met robuuste technologie. Hombli doet simpelweg wat het belooft. Je leven comfortabel maken, op een betaalbare en veilige manier. En terwijl sommige smart home producten futuristisch en klinisch ogen of aanvoelen, richt Hombli zich met goed doordacht design juist op het huiselijke gevoel. Producten die naadloos integreren in ieder huishouden. Onze favorieten? De buitenverlichting – en dan met name de lichtslinger – en de watercontroller. Ideaal voor het maken van een sproeischema.

Kom bij de club blijf altijd op de hoogte

blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

ontvang exclusieve aanbiedingen

krijg iedere maand nieuwe inspiratie ideeën

maak iedere week kans op een leuke smart prijs

Copyright © 2024 Hellosmart Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen in onze winkel zijn inclusief BTW.