Camera's

Camera's

We willen allemaal in een veilig en comfortabel huis wonen toch? Smart camera's zijn daarbij onmisbaar. Overzicht houden wie er bij het huis loopt of wie er aan de deur staat. Maar denk ook aan veiligheid bij het spelen in de tuin of gewaarschuwd worden als er iemand bij het zwembad staat. Slimme IP camera's zijn niet alleen belangrijk voor de vergroting van veiligheid. Maar je kunt er ook leuke dingen mee doen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van mooie timelapse video's van de verbouwing, een tuinfeest of de uitkomende planten in je tuin. Meer hierover kun je lezen in ons blog

Heb je vragen over waar je op moet letten kijk dan in onze veelgestelde vragen.

Ons hele assortiment

View as Grid Lijst

Items 1-12 of 30

Stel aflopende richting in
Pagina
per pagina zien

Smart home producten voor veiligheid in huis 

Wie bezig gaat met veiligheid richt zich vaak genoeg nog op het buitenhouden van ongewenste gasten. Met camera’s of een alarmsysteem. Maar heb je ook wel eens gedacht aan veilige smart home producten voor binnenshuis? Indoor camera’s waarmee je beneden een oogje in ’t zeil houdt als je boven aan het werk bent. Een extra paar meebewegende ogen in huis om je kinderen een beetje in de gaten te houden. En wat dacht je van een indoor camera als vervanger van dure babyfoons, die je na die eerste maanden toch gewoon weer verkoopt op Marktplaats? Ja, slimme veilige producten maken het thuis een echt veilige plek. Het is aan jou om de vele mogelijkheden volledig te omarmen!  

Een veilig gevoel met smart home 

Als je veel van huis bent of voor een langere tijd je koffers hebt gepakt, is het een fijn gevoel dat je huisje er veilig bij staat. De oplettende buurvrouw vanachter haar kamerplanten is misschien best betrouwbaar, maar de hulp van smart home camera’s, deurbellen of slimme sloten geeft net dat beetje extra. Vooral ’s nachts, als gevaar toch altijd net iets meer op de loer ligt. Je houdt alles wat je dierbaar is gewoon heel eenvoudig in de gaten. Waar je ook bent! Ja, echt overal. Smart home is multi-inzetbaar. Gebruik je jouw camera als je van huis bent? Je kunt dankzij een slimme camera ook pakketjes aannemen, timelapses maken van je tuin of je kinderen van school zien thuiskomen terwijl jij aan het werk bent.

De nieuwe generatie veilige smart home producten 

Veiligheid is een belangrijk topic in smart home en smart home producten maken continu ontwikkelingen door. We doen er alles aan om onze spullen en dierbaren veilig te houden met camera’s, maar hoe zit het met toegangsplekken? Met slimme deursloten en raamsensoren til je de veiligheid van jouw huis naar een volgend level. Een compleet pakketje veiligheidstoepassingen voor thuis. Maar ook de meer bekende producten, zoals rookmelders, zijn slimmer dan ooit tevoren. Met smart meldingen en (in sommige gevallen) automatisch inschakelen van hulp. We blijven innoveren en helpen jou met het omarmen van de veilige oplossingen voor jouw situatie.

Kom bij de club blijf altijd op de hoogte

blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

ontvang exclusieve aanbiedingen

krijg iedere maand nieuwe inspiratie ideeën

maak iedere week kans op een leuke smart prijs

Copyright © 2024 Hellosmart Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen in onze winkel zijn inclusief BTW.