Vooruitstrevend Intelligent Design

Maak van jouw huis een comfortabel en veilig thuis.

Afbeelding
Nest product

Comfortabel

Google Home support

Mooi

Veilig gevoel

Veilig

Nest bij Hellosmart

Comfortabel

Voor ons is een Smart Home niet een collectie ingewikkelde producten maar een comfortabel huis dat jou helpt kosten te besparen en te beschermen wat je dierbaar is. Nest denkt hier net zo over. Nest producten zijn ontworpen om jou zo veel mogelijk werk uit handen te nemen door zich op slimme manieren aan te passen aan jouw gedrag.

Mooi

Je kunt zien dat ze bij Nest niet alleen over functie hebben negadcht maar ook over design. Je gebruikt Nest producten per slot van rekening in je huis en vaak duidelijk in zicht. De producten van Nest mogen dan ook gezien worden. De afwerking is van een hoge kwaliteit en hoewel "mooi" voor iedereen anders is zijn dat wij in ieder geval wel van mening.

Veilig 

Uit de keuze voor producten die Nest heeft gemaakt kun je zien dat voor Nest veiligheid voorop staat. Een veilig en comfortabel thuis. Nest heeft er dan ook voor gezorgd dat de producten niet alleen van een hoge kwaliteit zijn maar dat ze onderling ook goed samenwerken. Zo zet de rookmelder bij een alarm dan ook automatisch de cv uit en kan het de lampen aanzetten.

Onze conclusie

Voor ons is Nest één van de voorlopers van een echt slim huis. Een huis dat jou helpt in je dagelijks leven en bijdraagt aan vergroting van je wooncomfort en veiligheid. De ideale basis dus voor een echt slim huis.

 

Er is een fout opgetreden bij het genereren van deze content.