Oog houden op wat je dierbaar is met de Nest Cam Outdoor en Nest Cam Indoor

Nest Logo

Krijg een bericht op je telefoon wanneer er beweging of geluid wordt gedetecteerd. Je kunt zelfs terug praten waar nodig. Niet alleen een veilig gevoel maar ook nooit meer de pakketbezorger missen.

Bekijk live beelden van de camera om te zien wat er gebeurt. Een oogje in het zeil houden als de kinderen in de tuin spelen.

Kristalhelder 1080 HD beeld, dag en nacht. Gebeurtenissen van de laatste 3 uur worden opgeslagen. Zo kun je altijd zien wie de bal tegen de tuinlamp heeft aangeschopt..

De beelden zijn goed beschermd met geavanceerde encryptie. Zo blijven jouw beelden ook echt van jou

Google Nest Cam Outdoor
Google Nest Cam Outdoor
€ 229,00
Verwacht je een pakketje maar moet je onverwacht toch even de deur uit? Zul je zult altijd zien dat de bezorger aanbelt op het moment dat je even weg bent. Of wil je op de hoogte worden gehouden... Lees verder
Afbeelding

Nest Logo

Krijg een bericht op je telefoon wanneer er beweging of geluid wordt gedetecteerd. Je kunt zelfs terug praten waar nodig. Oog houden op wat jou dierbaar is

Bekijk live beelden van de camera om te zien wat er gebeurt. Een oogje in het zeil houden als de kleine even alleen in de woonkamer is.

Kristalhelder 1080 HD beeld, dag en nacht. Gebeurtenissen van de laatste 3 uur worden opgeslagen. Zo kun je altijd zien wie de plant van de vensterbank heeft gegooid.

De beelden zijn goed beschermd met geavanceerde encryptie. Zo blijven jouw beelden ook echt van jou

Google Nest Cam Indoor
Google Nest Cam Indoor
€ 139,00
Staat de tv nog aan? Heb ik de deur open laten staan? Wie heeft toch planten van de vensterbank geduwd? Krijg op al deze vragen antwoord met de Nest Cam Indoor Staand of aan de muur. Plaats hem... Lees verder