Smart home zomer specials

We kijken er al een tijdje naar uit en voor je het weet staat de zomervakantie voor de deur. Kids vrij, caravan ingepakt en bon voyage! Maar de zomervakantie is ook elk jaar weer een hoop gestress. Wie zorgt voor Karel, de kat? Je oase van planten en cactussen; die kunnen toch niet al die tijd zonder water? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de angst voor inbrekers. Wij hebben alles voor je in huis om deze vakantie met een comfortabel en veilig gevoel op pad te gaan.

Onze favoriete zomerdeals

Bepaal zelf wie toegang tot jouw thuis heeft

We vroegen onze collega’s naar de grootste voordelen van een slim deurslot, zoals Nuki of Bold. Geen rondslingerende huissleutels in je koffer of kopietjes voor familieleden. Maar ook automatische vergrendeling (Geofencing) en tijdelijk toegangsbeheer bieden een enorm gemak voor vakantiegangers.

Ja, want slimme deursloten zijn superhandig om je (schoon)ouders tijdelijk (want laten we eerlijk zijn…) toegang te geven om zo de plantjes water te geven of de katten te voeren. En wist je dat je ook realtime meldingen krijgt als iemand de deur opent of sluit? Zo blijf je – zelfs op afstand – helemaal in control. Tijdens je vakantie, maar ook erna.

 

Voordelige meepakkers 

Nu je hier toch bent, pak deze voordelige meepakkers mee: twee smart bulbs van Hombli, voor de prijs van één of een van de andere bundels. Vooral handig als je deze zomer op vakantie gaat. Installeer de lampen in een handomdraai, stel een automatisch schema in en doe alsof je thuis bent. Dat schrikt inbrekers af én het is ook nog eens een stuk gezelliger voor huisdieren die achterblijven. Kies je voor kleur of warm wit licht? Alles is mogelijk, maar kies verstandig: je wil ook bij thuiskomst nog volop plezier beleven van je slimme lampen.

Houd een oogje in ’t zeil als je op vakantie bent

Even spieken of alles goed gaat met de thuisgebleven huisdiertjes? Of het thuis veilig is, terwijl jij aan de andere kant van Europa rustig kan blijven genieten? Het kan met de supersonische en draadloze indoor camera van Eufy. Dankzij de 360° dubbele lens houd je alle hoeken en gaten extra goed in het vizier, zélfs als het ’s nachts donker is. Extra fijn: je slaat alle beeldmateriaal op de SD-kaart op. Dus alle data zijn gewoon van jou! Slim én veilig, op alle fronten.

En wat dacht je van de Pan & Tilt Cam of Solar Cam van Hombli? Innovatieve techniek voor een veilig gevoel, van Nederlandse bodem. Combineer slimme producten zoals smart verlichting, je indoor camera en slim deurslot voor een zeker en veilig gevoel.

Doe alsof je thuis bent!

Je wil natuurlijk niet dat de hele buurt en de rest van de wereld weet dat jij een paar weken van huis bent. Je kunt inspiratie opdoen van Kevin in de kaskraker Home Alone. Met zijn boobytraps, poppen en keiharde geluid van de televisie. Je kunt ook gewoon lekker achteroverleunen en Motionblinds het werk laten doen. Dit slimme gordijnensysteem voor roedes en rails laat gordijnen automatisch (en op basis van jouw schema) open- en dichtgaan. Misschien iets minder memorabel als kerstavond met Kevin McCallister, maar wel veel slimmer én echt veilig.

Kom bij de club blijf altijd op de hoogte

blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

ontvang exclusieve aanbiedingen

krijg iedere maand nieuwe inspiratie ideeën

maak iedere week kans op een leuke smart prijs

Copyright © 2024 Hellosmart Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen in onze winkel zijn inclusief BTW.