Gordijnbediening en Zonwering

View as Grid Lijst

Items 1-12 of 32

Stel aflopende richting in
Pagina
per pagina zien

Slimme gordijnen helpen je energie en geld besparen

Wat hebben slimme gordijnen en je energierekening met elkaar te maken? We leggen het voor je uit! Je herkent het vast: de temperatuur zakt en het wordt buiten steeds eerder donker. De lampen gaan aan en de gordijnen gaan dicht. Weg met die koude buitenwereld! Gezelligheid is wat we willen! Maar wist je dat gordijnen ook een functie hebben?

Vroeger had iedereen gordijnen om de kou buiten te houden. Functie was belangrijker dan vorm. Maar in de afgelopen jaren veranderde dat. Verwarmen deed de thermostaat wel, dus konden we meer en meer experimenteren met verschillende soorten raamdecoratie. Functie was niet meer bepalend, maar wat we mooi vonden des te meer.

Tegenwoordig is dat wel anders. Met de stijgende gas- en elektriciteitsprijzen zoeken we naar alternatieven voor het verwarmen van onze huizen. Ineens hervinden we onze liefde voor een goed stel gordijnen terug. Want shutters en jaloezieën zijn stijlvol, maar juist gordijnen houden de warmte binnen en de kou buiten. En om dat zo goed mogelijk uit te buiten, kun je smart home technologie toevoegen! En geloof ons, dat vindt ook je energierekening leuk.

Hoe werkt automatische bediening van gordijnen en zonweringen?

Bij smart home denk je misschien niet direct aan gordijnen. Bij hellosmart kiezen we met zorg producten uit die niet alleen erg handig, leuk en slim zijn. Deze producten moeten ook meer comfort, eenvoud, grip en plezier terug in huis brengen. Wij vinden namelijk dat smart home het leven moet verrijken. En ja, ook slimme gordijnen passen daarbij. 

Deze technologie is toepasbaar op zowel een gordijnroede als een gordijnrails en kun je na het installeren eenvoudig bedienen met de bluetooth op je smartphone. Ook kun je met sommige producten automatiseringen instellen zodat je gordijnen iedere avond op hetzelfde moment dichtdoen. Door deze hub met je smartphone te linken kun je de gordijnen zelfs vanaf elke willekeurige plek bedienen, ook als je niet thuis bent.

Ook met zomerse temperaturen is slimme gordijnbediening een uitkomst

Het probleem dat je in de donkere herfst- en winterdagen hebt, heb je natuurlijk niet als het hartje zomer is. Dan is het vaak niet te koud maar juist snel te warm in huis. Ook dan helpen gordijnen enorm! Wil je niet thuiskomen in een bloedheet huis? Sommige gordijnbediening bevat slimme sensoren die je gordijnen automatisch laten sluiten wanneer de temperatuur boven een door jou ingesteld maximum komt.

Om non-stop van je slimme gordijnen te kunnen genieten, is een solar panel een echte must. Verkrijgbaar bij SwitchBot. Hiermee laad je de batterij op. Je plaatst het solar panel op je raam dat weer is aangesloten op de SwitchBot Curtain. Af en toe even switchen naar je tweede SwitchBot (je hebt er twee nodig, voor elk gordijn één) en je hebt er verder geen omkijken meer naar. 

Kom bij de club blijf altijd op de hoogte

blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

ontvang exclusieve aanbiedingen

krijg iedere maand nieuwe inspiratie ideeën

maak iedere week kans op een leuke smart prijs

Copyright © 2024 Hellosmart Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen in onze winkel zijn inclusief BTW.