Tado Slimme Radiatorknop X

Voor 16.00 besteld zelfde werkdag verstuurd
SKU
363401251
€ 99,99
 • Dit is de tado° Radiatorknop Lijn X uitbreiding voor je bestaande Lijn X verwarming.
 • Zoals jij het wil! De tado° Slimme Radiatorknop X kun je inzetten om je radiator met je app te bedienen. Zo eenvoudig kan het zijn. Je kunt deze knop inzetten als uitbreiding van je tado° X lijn verwarming.
 • Eenvoudig en Comfortabel! Met de app van tado° kun je een programma instellen voor de radiator en heb je je smartphone even niet bij de hand dan geeft zeer duidelijke display op de knop alle belangrijke informatie weer. Installeren doe je in een handomdraai.
 • Duurzaam! De tado° X lijn knoppen werken met een afneembare oplaadbare accu die je met een USB-C kabel kunt opladen. Dat is een meer duurzame oplossing dan losse batterijen.
 • Tado kan je ook helpen op je stookkosten te besparen door alleen ruimtes te verwarmen waar je ook echt bent en alleen dan wanneer dat nodig is.
 • Pak je voordeel! Heb je meerdere radiatoren dan hebben we uiteraad voordeelbundels met knoppen, met of zonder tado° Bridge
 • !Let Op! De X lijn producten zijn niet compatibel met de V3 lijn van tado°. Van de V3 lijn hebben we uiteraard ook nog de losse producten beschikbaar.


Op voorraad? Op werkdagen voor 16.00 besteld, zelfde dag verstuurd

14 dagen proberen. Niet tevreden? gratis terugsturen

6 dagen per week tot 20.00 uur gratis support beschikbaar

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Geen verzendkosten


 • Slimme Radiatorknop X (Schroefdraad: M30 x 1,5mm)
 • 6x ventiel-adapters voor compatibiliteit met bijna alle thermostatische radiatorventielen
 • USB-C oplaadkabel niet inbegrepen.

tado° lijn X is jouw logische startpunt voor slimme verwarming van je huis

Of je nu stadsverwarming hebt, een gas ketel, hybride of volledig warmtepomp verwarming hebt. tado° heeft voor ieder scenario een passende oplossing.

Met tado° krijg je grip op je stookkosten en kun je iedere ruimte precies zo verwarmen als jij dat wil. Zo heb je geen warme kamers waar je nooit bent en geen onnodig koude voeten.

 • Wat is het verschil tussen tado° Lijn X en de V3+ serie?

  Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen lijn X en de V3+ waardoor ze niet geschikt zijn om onderling uit te wisselen.

  • Lijn X werkt met het Thread draadloze signaal om met de tado° apparaten te communiceren. De V3+ werkt op een ander draadloos signaal. Hier is voor gekozen omdat tado° hiermee klaar is voor de toekomst van Smart Home
  • Een ander verschil en gelijk voordeel voor lijn X is dat bij lijn X ieder apparaat niet alleen kan communiceren met de bridge maar ook het signaal versterkt. Hiermee komt het dus bijna niet meer voor dat een knop te ver van de bridge is en het signaal kan verliezen.
  • De knoppen van lijn X hebben ook een andere vorm en display gekregen. Door de knop haaks te plaatsen heb je goed zicht op de display en kun je hem makkelijker handmatig bedienen. Daarbij is de display verhuist van de zijkant naar de kop van de knop en geeft deze alle belangrijke informatie overzichtelijk weer.
  • Lijn X is ook geschikt voor elektrische warmtepompen. Met de Warmtepomp Optimizer kun je tado° lijn X gebruiken om de warmtepomp aan te sturen.
  • Lijn X knoppen werken met een afneembare oplaadbare accu en zijn daarmee duurzamer geworden van de V3+ die losse batterijen gebruikt.
  • Lijn X heeft in de toekomst niet meer in alle gevallen een eigen bridge nodig. Bij de V3+ was deze wel noodzakelijk. Als je een product in huis hebt dat als Matter border router kan werken (andersgezegd, als bridge) en deze is door de fabrikant geschikt gemaakt dan kun je deze ook inzetten als Bridge. Op dit moment is het advies om de Lijn X Bridge van Tado nog wel te gebruiken aangezien er nog niet veel Matter border routers zijn die al helemaal geschikt zijn.
 • Wat is mijn voordeel nu tado° lijn X Matter geschikt is?

  Nu tado° werkt met Matter heb jij veel voordelen er bij gekregen. Niet alleen nu maar met name ook in de toekomst. Matter wil zorgen dat smart home producten van verschillende merken goed samen werken en elkaar versterken. Dit betekent ook dat met Matter er een nieuw draadloos signaal is gekomen die als standaard word gebruikt om met veel smart home apparaten te communiceren. Dat heet Thread en is vergelijkbaar met het bestaande Zigbee of Z-Wave. Goed, wat is dan het voordeel nu tado° met Lijn X Matter geschikt is gemaakt? Dat hebben we hieronder op een rijtje gezet voor je

  • Alle aangesloten apparaten ontvangen niet alleen het Thread signaal maar werken ook als versterker van het signaal. Zo heb je geen last meer van bereik problemen als je knop verder van de bridge zit.
  • Heb je op je Matter Bridge meer apparaten in gebruik die met Thread communiceren (in de toekomst zullen dat met name lampen en sensoren worden) dan werken die ook allemaal als signaal versterkers.
  • In de toekomst zullen meer apparaten geschikt gaan worden om als Bridge te functioneren (Matter Border Router).
 • Ik heb nu een tado° V3+ installatie, kan ik die blijven gebruiken?

  Jazeker je kunt je tado° V3+ serie gewoon blijven gebruiken en in de toekomst blijven uitbreiden. De losse knoppen, thermostaten en sensoren blijven beschikbaar.

  Voor nieuwe klanten is Lijn X wel de standaard keuze geworden. De V3+ starterkits zullen verdwijnen de komende periode.

  !Let wel op! tado° Lijn X en V3+ ziet niet onderling uitwisselbaar. Je kunt je bestaande V3+ set dus niet uitbreiden met lijn X producten, of andersom.

 • Heb ik een abonnement nodig om Tado lijn X te gebruiken?

  Nee je kunt alle belangrijke functies van Tado X gebruiken zonder Auto-Assist abonnement. Het abonnement geeft wel een aantal voordelen. Auto-Assist kost €3,99 per maand of €29,99 per jaar en kun je aanzetten in de app.

  • Met geolocatie actief zal tado° automatisch je verwarming of koeling aanpassen wanneer de laatste persoon het huis verlaat of voordat de eerste persoon thuiskomt. Wanneer Auto-Assist is geactiveerd en Verwarmen Voor Aankomst ingeschakeld,zal tado° voor je aankomst beginnen met je huis te verwarmen, wanneer je weg geweest bent, zodat je woning op tijd voordat je thuis komt lekker warm is.

  • Tado° past automatisch je verwarming of koeling aan wanneer een open raam wordt gedetecteerd.

  • Je krijgt toegang tot de uitgebreide Care & Protect features inclusief:

   - toegang tot Self-Fix Guides, om zelf problemen op te lossen, bespaar tijd en geld.

   - toegang tot je Verwarmingsactiviteit informatie, die je je verwarmingsverbruik per dag, week, maand en jaar laten zien. Je kunt ook data vergelijken met de vorige periode.

  • Energy IQ, dat schattingen van het verwarmingsverbruik geeft, zodat jij je verwarmingsgebruik onder controle kunt houden om energie en kosten te besparen (niet beschikbaar voor woningen met alleen Slimme Aircobediening).

 • Ik zie bij de X lijn geen verschil meer tussen een draadloze en bedrade variant van de thermostaat hoe kan dit?

  Bij de introductie van de tado° lijn X is de bedrade thermostaat beschikbaar. Er zal later in het jaar een draadloze versie beschikbaar komen.

Meer Informatie
EAN Code 4260328612040
Merk Tado
Breedte product in mm 67
Hoogte product in mm 67
Lengte product in mm 49
Materiaal Product Plastic
Kleur product Wit
Werkt met Matter Ja
Draadloze Communicatie Thread
Type batterij Eigen oplaadbare batterij
Geofencing Ja
Zoneverwarming Ja
Vochtsensor Ja
Open Raam Detectie Ja
Opentherm Ja
Energiemeting Nee
Meet temperatuur Ja
Type Thermostaat Radiatorknop thermostaat
Wat zit er in de doos
 • Slimme Radiatorknop X (Schroefdraad: M30 x 1,5mm)
 • 6x ventiel-adapters voor compatibiliteit met bijna alle thermostatische radiatorventielen
 • USB-C oplaadkabel niet inbegrepen.
Write Your Own Review
Je beoordeelt:Tado Slimme Radiatorknop X
Your Rating
Copyright © 2024 Hellosmart Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen in onze winkel zijn inclusief BTW.