Verwarming / airco

Verwarming / airco

Waarom is kiezen voor een slimme thermostaat of een slimme radiator thermostaat een slimme keuze? Omdat slimme thermostaten je helpen besparen en je huis optimaal te verwarmen zodat je altijd een comfortabel en warm huis hebt. Hoeveel je kunt besparen hangt helemaal van jouw situatie af. Misschien woon je in een oud huis of is isoleren voor jou geen optie. Misschien vergeet je wel eens de thermostaat omlaag te zetten of ben je onregelmatig thuis waardoor een planning niet echt werkt . Voor iedereen is dit anders en dus ook hoeveel je kunt besparen. Slimme thermostaten leren van je gebruik en stemmen de verwarming van je huis daar op af. Ze weten ook wanneer je van huis bent en zorgen er voor dat je niet onnodig stookt. Tado gaat zelfs zo ver dat ze een bespaar garantie geven. Als je na 1 jaar geen besparing hebt gerealiseerd dan mag je de thermostaat terugsturen en krijg je je geld terug. 

Ons hele assortiment

View as Grid Lijst

10 Items

Stel aflopende richting in
per pagina zien

Slimme verwarming helpt bij het besparen op je energiekosten

De prijzen voor gas blijven onvoorspelbaar en onzeker. En juist nu de energietoeslagen weer verdwijnen, is slim omgaan met je energieverbruik een goede vervolgstop. En dat vindt ook jouw portemonnee. Niet de verwarming aan laten staan terwijl je niet thuis bent, geen ramen en deuren open laten staan tijdens het verwarmen en wellicht iets doen aan de isolatie van je huis. Maar, je kunt ook kennismaken met een andere slimme manier van besparen: slim verwarmen met de smart thermostaat en radiatorknop. De energiekosten zullen daarmee niet drastisch naar beneden gaan, maar op de lange termijn zijn de voordelen door het zelflerend vermogen en de mogelijkheid om zones te verwarmen een goede toevoeging op je algehele energiebesparing.  

Slimme verwarming: verwarm ruimtes alleen als het nodig is 

Hoe houd je een beetje slim grip op de temperatuur in huis? Het ene moment is het te koud, het andere moment weer te warm. Slim verwarmen is een kunst. Een slimme verwarming meet de temperatuur realtime bij iedere radiator en verhoogt of verlaagt op basis van die informatie de temperatuur op eigen slimme kracht. Met de bijbehorende app op je smartphone kun je vervolgens op basis van deze data een weekschema instellen. En dat zelfs voor iedere kamer!  
 
Want, niemand wil in een koude slaapkamer z’n bed in duiken en niemand wil in een warme slaapkamer slapen. Dan krijg je hoofdpijn en slaap je slechter. Met een slimme thermostaat kun je een standaard temperatuur instellen tot een bepaalde tijd. Voorbeeld: je zet de temperatuur een halfuur voor het slapen op 19 graden. Op jouw reguliere bedtijd gaat de thermometer vervolgens op jouw ingestelde tijd automatisch uit. Geen onbehagelijke situaties meer in jouw slaapkamer en relaxed slapen! Ook handig voor de slaapkamers van je kinderen. Niemand die vergeet de verwarming nog uit te zetten waardoor je de hele nacht voor niets stookt.  

De zelflerende krachten van een slimme verwarming: multi-zone verwarming en meer 

Er zijn tegenwoordig tal van slimme verwarmingssystemen, thermostaten en slimme radiatorknoppen die kunnen helpen bij het slim regulieren van de temperatuur in huis. Volgens ons een perfecte oplossing voor gezinnen. Want, verschillende leefstijlen, ritmes en behoeftes vragen om een flexibiliteit in verwarmen. Multi-zone verwarming is een van de grootste voordelen van een slimme verwarming. Minder lang en hoog stoken, geen sluipverbruik en geen ruzie over de hoogte van de temperatuur. Extra: slim verwarmen verlaagt de kosten op gas en daarmee kun je – als je het heel slim aanpakt – geld besparen op je energierekening.  
 
Maar er is meer. Met de zelflerende krachten van een slimme verwarming hoef je op basis van verzamelde gegevens over het gebruik, ritmes en leefstijlen op den duur bijna niet meer om te kijken naar je verwarming. De thermostaat herkent het wanneer je thuiskomt, zodat de temperatuur automatisch goed wordt ingesteld. Deze slimme vriend leert jouw patronen en past zich daarmee aan op jouw (of jullie) energieverbruik.  

Kom bij de club blijf altijd op de hoogte

blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

ontvang exclusieve aanbiedingen

krijg iedere maand nieuwe inspiratie ideeën

maak iedere week kans op een leuke smart prijs

Copyright © 2024 Hellosmart Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen in onze winkel zijn inclusief BTW.