Boost het buitenleven met slimme verlichting

 

 

 

Hombli Outdoor

Tuininspiratie voor een slimmer buitenleven

Het heerlijke buitenleven

In het voorjaar en de zomermaanden leven we het liefst zo veel mogelijk buiten. De handen uit de mouwen en lekker aan de slag in de tuin! Uitrusten op een zitzak in het lentezonnetje en langer genieten van aangename temperaturen. Je maakt van je tuin een waar paradijs met slimme buitenverlichting. Subtiel of uitbundig, met een kwalitatief hoog design. In een handomdraai breng je accenten aan langs het tuinpad, in je weelderige bloementuin of op het terras. Ja, zelfs op je balkon. Ons uitgebreide assortiment met vernieuwende buitenverlichting is perfect voor iedere tuin. Groot of klein. Met tuinpaaltjes, spots, flex strips en lichtsnoeren haal je alles in huis (of tuin) wat je nodig hebt om volop sfeer te creëren.

Hoogwaardige kwaliteit van Hombli

Heb je het al gezien? Hombli heeft een uitgebreid outdoor assortiment met hoogwaardige kwaliteit buitenverlichting. Een retro lichtsnoer voor op je balkon of als sfeerverlichting onder je overkapping? Check! Stijlvolle kleurpaaltjes of wandverlichting? Dubbelcheck! Het moderne design is perfect voor tuinen waar stijl en sfeer belangrijk zijn. En je bundelt er ook nog eens lekker op los met onze samengestelde packs mét bridge. Zo ben je in een handomdraai klaar en kan het genieten deze zomer beginnen!

Kleurrijk buitenleven met Innr outdoor

Spots, strips en paaltjes met een oneindige keuze in kleur, voor elke gewenste sfeer in je tuin. De outdoor selectie van Innr is ontwikkeld om elke tuineigenaar het zo eenvoudig mogelijk te maken om van je tuin een paradijs te maken. En Innr werkt ook nog eens samen met Hue! Het systeem dat vele mensen al gebruiken voor slimme verlichting in huis. Wij hebben voor iedere formaat tuin een bijpassende bundel samengesteld. Bijvoorbeeld met vier, vijf, zes of zeven spots. Ook de kleurenpaaltjes voor bijvoorbeeld langs het pad zijn te vinden in een tweetal bundels. En combineren mag uiteraard altijd!

Copyright © 2024 Hellosmart Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen in onze winkel zijn inclusief BTW.