Verlichting

Verlichting

Slimme verlichting in huis of voor buiten is voor iedereen. Wat je smaak ook is. De één wil het liefst zo veel mogelijk witte verlichting in huis met een heldere tint. Terwijl iemand anders kiest voor een donkere of kleurrijke sfeer in huis. Verlichting en hoe je licht inzet, is dus een belangrijke en persoonlijke keuze. Besteed je aandacht aan licht vóór je bijvoorbeeld gaat verhuizen? Of maak je later keuzes voor de juiste verlichting in huis? Je keuzes worden makkelijker met slimme verlichting. Je hoeft niet meer te kiezen voor wit of gekleurd. Voor fel of gedimd licht. Voor licht wat thuiswerken stimuleert of verlichting waarmee je een gezellige setting creëert. Op deze pagina vind je onze selectie slimme verlichting. Ga je voor het eerst beginnen, kies dan een starterpack die bij jou past en breid uit met de juiste schakelaars, sensoren en lampen. Heb je vragen over waar je op moet letten, kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen en lees over kleurwarmte, de functie van een bridge en hoe slimme verlichting met elkaar en andere smart home producten samenwerkt.

 

View as Grid Lijst

Items 1-12 of 156

Stel aflopende richting in
per pagina zien

Voor elke situatie slechts één slimme lamp 

Heb je een ruimte waarin je eet, werkt, leeft én relaxed? Wie niet. Sfeer creëren met verlichting kan dan een uitdaging zijn. Met slimme verlichting, bijvoorbeeld van Hombli of Innr, kun je met één lamp iedere gewenste sfeer creëren op ieder moment. De slimme lamp geeft jou tijdens het werken of lezen helder en wit licht, voorkomt tegenlicht tijdens een online-meeting en geeft een warme sfeer terwijl je aan het relaxen bent. Spots van Hombli of Innr werken op Wi-Fi en dat betekent dat je alleen een spot, de app op je telefoon en je Wi-Fi netwerk nodig hebt. Simpel en gewoon heel erg handig!  

Thuiskomen was dankzij slimme lampen nog nooit zo gezellig  

Wij weten niet hoe het met jou zit, maar als iéts vervelend is dan is het wel thuiskomen in een donker en leeg huis. Al helemaal als je handen vol zijn met tassen en je ook nog eens moet zoeken naar de schakelaar terwijl alles uit je handen valt. Onhandig. En vooral niet nodig! Want slimme lampen bedien je heel eenvoudig op afstand met je smartphone. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je lampen automatisch aan- en uit te schakelen met een tijdslot of bij binnenkomst te bedienen via je Google Home of Alexa. Thuiskomen was nog nooit zo fijn. Je zet dit slimme foefje ook in om ongewenste bezoekers af te schrikken wanneer je zelf niet thuis bent. Af en toe even de lampen aan- en uitdoen met je smartphone en inbrekers denken dat je gewoon ligt te relaxen met een goed boek. Ja, slimme lampen zijn niet alleen heel sfeervol maar ook gewoon onmisbaar voor een veilig en comfortabel thuis.  

Enthousiast van slimme lampen? Effe dimmen! 

Een knus momentje voor jezelf op de bank creëer je binnen een handomdraai met slimme lampen. Dat komt omdat je met een slimme lamp helemaal zelf bepaalt welke sfeer je wilt creëren in huis, aan de hand van verschillende wittinten en een ontelbaar scala aan kleuren. Passend bij jouw mood. Dat kan bijvoorbeeld door de verlichting iets te dimmen maar ook door je lampen op een zacht en rustgevend kleurstandje te zetten. Blauw staat voor rust, groen ontspant en paars is magisch. Perfect voor een filmavond op de bank met vrienden of je lover. Welke kleur kies jij?  

Kom bij de club blijf altijd op de hoogte

blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

ontvang exclusieve aanbiedingen

krijg iedere maand nieuwe inspiratie ideeën

maak iedere week kans op een leuke smart prijs

Copyright © 2024 Hellosmart Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen in onze winkel zijn inclusief BTW.