Hellosmart smart home installatie

Smart home installaties

Laat je nieuwe smart home producten installeren door onze smartguys

Leestijd 5 minuten

Smart home installatie

Smart home producten zijn in essentie zo ontworpen dat deze vaak zelf te installeren zijn. Maar soms heb je behoefte aan (extra) ondersteuning. Of laat je de installatie liever over aan een expert. Je kunt een deel van onze smart home producten nu laten installeren door onze smartguys. Een slimme installatieservice die voor meer gemak zorgt, zekerheid biedt en waarmee je ook nog eens tijd bespaart. Dat is optimaal comfort!

Lees hier de voorwaarden van onze installatiediensten

Waarom de installatie van smart home?

Er zijn verschillende redenen waarom je nieuwe smart home producten kunt laten installeren. Het kan namelijk zijn dat bepaalde producten specifieke voorwaarden bevatten voor een optimale werking, zoals de slimme thermostaten van Tado. Laat je jouw nieuwe smart home producten installeren door de smartguys? Dan kun je er volledig op vertrouwen dat alles werkt zoals het moet werken. En dat terwijl jij tijd overhoudt voor leuke dingen!  

De voordelen van smart home installaties

Het is geen geheim dat wij vele voordelen ervaren in het gebruik van smart home producten. En dat is niet anders voor de installatie ervan. De smartguys bieden je met de installatie van je nieuwe smart home aankoop de mogelijkheid om zonder frustratie en met zekerheid te genieten van een goed werkende thermostaat of deurslot.

Smart home installaties in Nederland en België

De smartguys zijn flexibel en overal! Het ene moment installeren ze een Tado thermostaat in de Achterhoek, het andere moment voorzien ze een huis in Antwerpen van een nieuw en slim verwarmingssysteem. Let op! Installaties zijn alleen een optie voor klanten van hellosmart die hun smart home product in onze webshop hebben gekocht. Een complete package deal voor alle huishoudens in Nederland en België die graag kiezen voor gemak en zekerheid.

Hoe gaat de installatie van smart home in z’n werk?

Stap 1: Ons doel is om het complete proces, van aankoop tot installatie, zo makkelijk mogelijk te maken. Hoe eenvoudiger, hoe sneller je geniet van de vele voordelen van smart home. Daarom kun je bij aankoop van een slimme thermostaat en alle bijbehorende onderdelen kiezen voor een optie met of zonder installatie. Vervolgens plannen we binnen één werkdag het ideale installatiemoment.

Let op! Je ontvangt van ons eerst een korte checklist voorafgaande van de installatie. Daarmee zorgen we ervoor dat we geen verrassingen tegenkomen en we niet meerdere keren terug hoeven te komen.

Stap 2: Op de afgesproken datum komen één of meerdere smartguys langs, mét de door jou gekochte producten en benodigdheden voor een soepele en snelle installatie.

Stap 3: De installatie gaat van start! Hup, met de beentjes omhoog. Voor je het weet werkt alles en kun je volop genieten van de vele voordelen van jouw smart home.

Slimme thermostaat of radiatorknoppen installeren  

De meeste mensen hebben vragen rondom de installatie van hun slimme thermostaat of radiatorknoppen. Niet geheel onlogisch dus dat we juist voor dit product onze smartguys hebben. De installatie van je slimme thermostaat kent een aantal aandachtspunten, afhankelijk van het bestaande verwarmingssysteem. Hier hebben we een handige checklist voor ontwikkeld. Doorloop de vragen en je komt er snel achter of en hoe we je kunnen ondersteunen in de installatie van je slimme thermostaat. Je kunt de checklist na het invullen met ons delen zodat we van start kunnen met het installatieproces.

Je vindt de checklist onderaan deze pagina. 

Meerdere smart home producten en merken tegelijk installeren?

Stel, je wil je huis of kantoorpand verrijken met meerdere smart home producten of merken tegelijk. Dat kan! Kies voor een offerte op maat, dan betaal je nooit te veel. Na aanvraag kan het twee tot drie werkdagen duren voordat we jouw offerte op maat retour sturen. Heb je nog vragen over het installatieproces of over de smartguys? Je kunt ons altijd een WhatsApp-bericht sturen, bellen of e-mailen. Je vraagt de offerte aan door ons een mail te sturen via onderstaand mailadres. 

Telefoon: 0592-794125
WhatsApp: 0592-794125
Mail: [email protected]

Wanneer kunnen we jouw smart home producten helaas niet installeren?

Het kan zijn dat bepaalde smart home producten niet direct voor jouw huis toepasbaar zijn. Bijvoorbeeld wanneer er aanpassingen in de meterkast, aan de radiatorknoppen of aan de cv-ketel moeten worden gedaan. Deze aanpassingen kunnen alleen worden gedaan door een gecertificeerde elektricien of ketelspecialist. Twijfel je of jouw huis geschikt is voor bijvoorbeeld een slimme thermostaat, deurbel of deurslot? Je kunt ons altijd even bellen of appen. We helpen je graag op weg!

blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

ontvang exclusieve aanbiedingen

krijg iedere maand nieuwe inspiratie ideeën

maak iedere week kans op een leuke smart prijs