Kerst

Tot 55% korting deze kerst bij hellosmart

Maak deze kerst je huis gezellig, warm en knus met de topaanbiedingen van o.a. Tado, Eufy en Innr. 

We kunnen geen producten vinden die passen bij deze selectie.

Voor een onvergetelijke en warme kerst

Sint is weer terug naar het zonovergoten Spanje en wij vragen ons nu massaal af of we verrast worden met een witte kerst. En hoe romantisch en vrolijk een sneeuwman maken ook kan zijn, binnen willen we liever dat de boel aangenaam warm is. Gelukkig verrassen we jou (en iedereen die iéts minder fan is van de koude winterdagen) dit jaar met verschillende slimme tools voor meer warmte in huis. Van verwarmingssystemen, zoals Tado, tot het automatisch dichtdoen van je gordijnen met SwitchBot, zodat de warmte lekker binnenblijft. Bij hellosmart vind je alles voor een onvergetelijke en warme kerst. 

Sfeer maak je met mensen, maar technologie kan wel een handje helpen

Lampjes in de kerstboom, gezellige kaarsjes en de haard aan. We maken het - juist in de donkere dagen - graag knus en warm in huis. Dat is natuurlijk niet alleen met de kerstdagen zo, maar ook in de dagen ervoor en erna. En ben je absoluut geen fan van winter? Dan houd je het met een sfeervol thuis goed vol tot de eerste warmere zonnestralen in de lente. We hebben een mooi assortiment verlichting voor je klaarstaan waarmee je in een handomdraai overal in huis de sfeer voor het moment creëert. 

Tijdens de feestdagen staat geborgenheid centraal

Het meest waardevolle van de feestdagen? Voor sommigen de gourmet. Maar voor de meeste mensen draait kerst toch echt om de geborgenheid en het samenzijn met vrienden en familie. De gordijnen dicht, de sfeerverlichting aan en heerlijk genieten maar! En onze aanbiedingen deze kerst zijn de kers op de ijstaart! Of eet je liever viennetta? Terwijl jij aan het kerstdiner zit, kun je met SwitchBot eenvoudig de gordijnen sluiten. En ben je van plan eropuit te gaan deze kerst? Dan kun je met SwitchBot zelfs de gordijnen op elke willekeurige afstand bedienen. 

Kom bij de club blijf altijd op de hoogte

blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

ontvang exclusieve aanbiedingen

krijg iedere maand nieuwe inspiratie ideeën

maak iedere week kans op een leuke smart prijs

Copyright © 2024 Hellosmart Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen in onze winkel zijn inclusief BTW.